Mozesz zlecic sama stylizacje,ale trudno mi okreslic cene bo kazdy wzor wymaga mniej lub wiecej czasu-jestem pewien,ze nie powinno przekroczyc 500zl
Poniewaz robilem wiele elementow cena tez sie troche obnizyla-najlepiej wyslij im fotke i spytaj
Jesli chodzi o sama technike wykonania to opiera sie na starym zderzaku-wycinaja niepotrzebne elementy a w ich miejsce idzie zywica i cos tam jeszcze zeby nie byl za sztywny
Dodatkowo moga nalozyc warstwe zwiekszajaca elastycznosc-nie pamietam jak sie nazywa
Co do trwalosci niestety nie ma co liczyc ze bedzie podobna do oryginalu-oczywiscie zalezy ile % zywicy bedzie w zderzaku i w jakich miejscach-patrzac na zdjecie wydaje mi sie ze prawie caly dol bedzie wyciety wiec zywicy bedzie zdecydowane wiecej...co za tym idzie ogolnie bedzie znacznie ciezszy.
Jesli sie gdzies przytrzesz to moze pekac lakier lub zrobic sie odprysk-na moim nie bylo to az tak bardzo widoczne ale denerwowalo-w zimie jak wypadlem z zakretu,pekla mi dolna czesc i zderzak byl do naprawy-potem musialem ja oderwac

ale na szczescie tylni trzymal sie jak oryginalny nawet po otarciu
Jak na ta cene i tak warto sie w to bawic-pewnie niedlugo kupie 200sx'a i zdecyduje na tuning w tej firmie-potrafia zrobic kazdy wzor nawet na podstawie resoraka
Gdzies na forum opisywali jeszcze 2ga ale nie znam ich roboty
Powodzenia i daj znac jak zrobisz auto