pytanko mam takie,kto ma u siebie brewki w s14 a jeśli ktoś ma to czy mógłby wrzucić jakieś foty? Druga sprawa,jak jest z progami do s14-stek. Myślałem żeby założyć progi od "a" po prostu ale w sumie takie progi które sie na filmikach widuje są całkiem fajne.Chodzi mi o takie które zachodzą troche na karoserie przed i za dzwiami poszerzająs optycznie bok samochodu.Czy ktoś ma coś takiego u siebie,a może wiecie gdzie kupić? Wydaje mi się ża autoR robi chyba takie ale pewny nie jestem więc prosze o rade.
A tak jak już w temacie wizualnych przeróbek to porusze bliski pewnie wielu z nas temat przod s14 vs s14a
Tak tak,wiadomo że "a" jest ładniejszy,ale rownież wiadomo ze jest potwornie drogi.Wiec jak można urozmaicić,upiekszyć przod w zwykłej wersji? ktoś może przerabiał zderzak,a może modziliście coś z lampami?Czytałem temat o zakładaniu xenonów na przykład ale nic konkretnego z nego nie wynikało tymbardziej jeśli chodzi o zwykłą wersje.Może komuś się jednak udało przerobić seryjne lampki na soczewki albo gładką szybke?
A może ktoś doradzi gdzie by się taniej za przodem od "a" rozejżeć,może w niemcowni albo z UK ciągnąć?
Samochód ma jechać niedługo do blacharza/lakiernika i tak w sumie efekt ma być docelowy więc kombinuje co by tu zrobić z tym "przednim" fantem:)
Prosze o konstruktywne wypowiedzi:)
P.S. Jeszcze tak mi do głowy przyszło,przecież w Japonii to jest dosyć popularny samochód,baza dla wielu tuningowców itd...czemu więc takie elementy jak lampy są tak drogie?Nie mają zamienników albo właśnie np.wersji z gładkim szkiełkiem?A jeśli założymy że s14 są tam nie modne i jeśli już 200-seta to "a" to czemu te lampy tyle kosztują?
Pliiiz help!!!