zmiana koloru auta ??
Moderator: Moderator
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
siemka mam pytanko czy jak zmienie kolor auta to musze isc do wydzialu komunikacji zglaszac to na przeglad jechac czy cos wtym stylu w dowodzie niezauwazylem zeby byl wpisany kolor auta orientuje sie ktos moze jak to jest ??
tel 511094691
Ja mam wpisany kolor auta wiec u mnie by nie przeszlo,ale skoro nie masz nic na ten temat to jak to sprawdza?Chyba ze moga byc problemy z ubezpieczeniem...
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
a jaki masz dowod rejestracyjny ten nowy czy ten stary a czemu z ubezpieczniem byly by problemy
tel 511094691
przemalowywujesz i sie nie przejmujesz
ja juz jezdze od prawie roku i nic-przeciez nie masz w dowodzie wbitego koloru
a nawet jak by ktos sie kiedys przyczepil pamietaj ze masz 30dni na zmiane danych w dokumentach i mozesz powiedziec ze wlasnie sie wybierales zmienic -nikt nie bedzie wiedzial kiedy malowales
ja juz jezdze od prawie roku i nic-przeciez nie masz w dowodzie wbitego koloru
a nawet jak by ktos sie kiedys przyczepil pamietaj ze masz 30dni na zmiane danych w dokumentach i mozesz powiedziec ze wlasnie sie wybierales zmienic -nikt nie bedzie wiedzial kiedy malowales
Jak rejestrowalem nyske, a posiadam ja jeszcze w kolorze czerwonym to mila kobietka powiedziala mi abym zglosil sie po zmianie koloru do wydzialu komunikacji z informacja o nowym w celu adnotacji. Usluga bezplatna, nie pytalem po co ale jak chce to tak bedzie miala
Mam stary.Wiesz jak wyglada uzyskanie kasy z odszkodowania...jesli sprawdza Ci wtedy nr VIN moga sie czepiac-ja bym chyba nie ryzykowalsomsiad511 pisze:a jaki masz dowod rejestracyjny ten nowy czy ten stary a czemu z ubezpieczniem byly by problemy
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
W nowym dowodzie jako tako nie ma podanego koloru auta tak że na pierwszy rzut oka nie da się tego stwierdzić...
Mnie policja kilka razy trzymała jak tłukłem się rozklekotanym golfem i mimo że był przemalowany to za to akurat się nie czepiali...
Mnie policja kilka razy trzymała jak tłukłem się rozklekotanym golfem i mimo że był przemalowany to za to akurat się nie czepiali...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
czyli jak jest bezplatne to moze podjedzie sie do wydzialu komunikacji ale itak bedzie w numerze vin iny kolor to co tez bedzie problem ??Saint pisze:Jak rejestrowalem nyske, a posiadam ja jeszcze w kolorze czerwonym to mila kobietka powiedziala mi abym zglosil sie po zmianie koloru do wydzialu komunikacji z informacja o nowym w celu adnotacji. Usluga bezplatna, nie pytalem po co ale jak chce to tak bedzie miala
tel 511094691