tarcze zegarow w 300zx
Moderator: Moderator
w padlem na pomysl i postanowilem zmienic tarcze zegarow w moim autku. zamowilem tarcze w max-tuning no i przyszly niestety szcze wolalbym bym zeby zaginely gdzies na poczcie tarcze wykonane koszmarnie na dodatek w tarczy obrotomierza nie mialem wycietego okna na podglad doladowania turbin ale nie o to chodzi te tarcze mi nie psuja na mocowania, niestety nie posiadam oryginalnych poniewaz juz przy zakupie mialem zmienione tarcze, no i wreszcie po moich zalach pytanie czy zegary roznia sie w wersjach czy tylko sa inne tarcze? mam wersje US 300zx z 90r ale zegary sa made in japan wiec nie wiem czemu nie pasuja. no i drugie gdzie mozna kupic DOBRE, LADNE, SOLIDNIE WYKONANE tarcze?
792286140
Wskaznik doladowania w wersji TT jest przy predkosciomierzu,przy obrotach masz cisnienie.Mozesz sprobowac pod tym adresem
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
w galerii na tej stonce znalazlem tarcze do 300zx i wlasnie w tym problem ze mam kompletnie w innych miejcsach mocowania nie chce mi sie znowu rozbierac zegarow bo zrobil bym zdjecie
[ Dodano: Pią Lip 13, 07 08:09 ]
cos zaczynam podejrzewac ze to ja mam cos namieszane w tych zegarach, no to swietnie jeszcze zakup zegarow bedzie mnie czekal a patrzac na licznosc czesci w naszym kraju to bedzie nie lada wyczyn
[ Dodano: Pią Lip 13, 07 08:09 ]
cos zaczynam podejrzewac ze to ja mam cos namieszane w tych zegarach, no to swietnie jeszcze zakup zegarow bedzie mnie czekal a patrzac na licznosc czesci w naszym kraju to bedzie nie lada wyczyn
792286140