witam ...
wlasnie sie zastanawiam nad sciagnieciem lusterek z Japonii elektrycznie składanych.
Zastanawiam sie tylko czy bedzie jakis problem w zamontowaniu "przycisku" sterujacego do europejskiej wersji
czy ktos sie zan na rzeczy???
składane lusterka S14a ???
Moderator: Moderator
Wczoraj ogladalem ten bajer u Wildcata w S13, elektrycznie problemu nie ma, jest jedynie lekki problem mechaniczny... trzeba troche pokombinowac... Jak bys gdzies znalazl do S13 (razem z przelacznikiem) to ja sie na to pisze 
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Ale one wyglądają jak seria? Masz to na aucie,jak to działa,weź jakieś foty zrób itd..
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
lusterka sa seryjne na Japonie niestety tylko ....wygldaja jak nasze seryjne 
wlasnie leca do mnie z MALEZII ... jak dokoncze auto to pokaze .. calosc mnie wynioslo 150usd
[ Dodano: Pon Wrz 10, 07 19:34 ]
a dokladnie jaki jest problem .. czeka mnie mozntaz wiec chcialbym wyprzedzic przyszlosc
wlasnie leca do mnie z MALEZII ... jak dokoncze auto to pokaze .. calosc mnie wynioslo 150usd
[ Dodano: Pon Wrz 10, 07 19:34 ]
ToM pisze:Wczoraj ogladalem ten bajer u Wildcata w S13, elektrycznie problemu nie ma, jest jedynie lekki problem mechaniczny... trzeba troche pokombinowac... Jak bys gdzies znalazl do S13 (razem z przelacznikiem) to ja sie na to pisze
a dokladnie jaki jest problem .. czeka mnie mozntaz wiec chcialbym wyprzedzic przyszlosc
W sumie jest to problem w S13 nie wiem jak w S14, z tego co mi mowil wildcat to ze wzgledu na to ze w JP maja kiere po nie tej stronie co trzeba nalezy przelozyc mocowania z wersji europejskiej chodzi o <font class="red">PIP</font> w stylu jakiegos bolca ktory trzeba chyba spilowac czy wywiercic otworek (dokladnie nie pamietam). Najlepiej jak by sie wildcat wypowiedzial co i jak 
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]