Regeneracja felg

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
rysiul123
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Zbliża się wiosna a co z tym idzie zmiana felg na alumy. No i przydało bu się je odświeżyć,
i tu pytanie dla klubowiczów ze śląska gdzie można dobrze zregenerować, ściślej mówiąc pomalować felgi??

Proszę o sprawdzone namiary .
power by DRiFT
Awatar użytkownika
Mate96
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Podlacze sie pod temat:
polecialem na kraweznik na skreconych kolach i ulamalem czesc alu. niestety jedna sztuka jest nie do dostania wiec musze sprobowac to pospwawac. znacie kogos w wawie i okolicach od takich beznadziejnych przypadkow?
live fast, die sidewayz
Awatar użytkownika
xmarv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Mate96 pisze:Podlacze sie pod temat:
polecialem na kraweznik na skreconych kolach i ulamalem czesc alu. niestety jedna sztuka jest nie do dostania wiec musze sprobowac to pospwawac. znacie kogos w wawie i okolicach od takich beznadziejnych przypadkow?
Hehe witaj w klubie, mam identyczny problem :) Tylko że na śląsku a mianowicie w okolicach Bielska-Białej
= There is no easy way from the earth to the stars =
Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

wwa konstancin
dostalem info ze w okolicach pierwszego ronda w konstancinie jadac od strony wilanowa jest jakis zaklad renerujacy ciezkie uszkodzenia felg

ps kto w warszawie maluje proszkowo felgi ???
Awatar użytkownika
dzabateam
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

co by było jasne. mało które felga alu jest malowana proszkowo.... wiec przed pomalowaniem jej tą metodą trzeba je dokładnie wyczyścić do gołej blachy... powodem jest to, że utwardzanie proszku następuje przy 230'C więc wszystko co zostanie zagotuje sie i wyjdzie jak jedna wielka kupa...

polecam piaskowanie drobniutkim ziarnem lub kupić zmywać do starych powłok lakierniczych i zrobic to samemu....

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Papajo
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Mate96 pisze:Podlacze sie pod temat:
Sprawdź tu:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=49074

sorry ze linkuje z innego forum ale koleś zna się na rzeczy.
ul Burakowska 8/10
w razie czego pytać o Darka (mozecie sie powołać ze namiar dostaliście ode mnie - pewnie bedzie trochę taniej)
...jedziem z koksem...
Awatar użytkownika
Mate96
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

juz oddalem do ozarowa mazowieckiego. jest tam duzy zaklad i podobno godny polecenia
live fast, die sidewayz
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

w poznaniu jest porządna firma
wysyłałem kurierem, odesłali też kurierem
http://polerka.tk/
Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”