z gory dziekuje
na jaki kolor pomalowac 300zx?
Moderator: Moderator
jak sie nic nie zmieni w poniedzialek daje samochod do malowania ale nie bardzo moge sie zdecydowac na kolor dlatego prosze o pomoc w wyborze koloru do 300zxTT
z gory dziekuje
z gory dziekuje
792286140
czarny? czerwony? moro w rozowe ciapki?
poszukaj zdjec, byc moze pomoze.
czerwony z czarna maska i dachem?
zielony z czarna maska i dachem?
fioletowy z czarna maska i dachem?
niebieski z czarna maska i dachem?

poszukaj zdjec, byc moze pomoze.
czerwony z czarna maska i dachem?
zielony z czarna maska i dachem?
fioletowy z czarna maska i dachem?
niebieski z czarna maska i dachem?
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- roball
- Postojebca Nałogowy

krwisto czerwony..
czerwone są szybsze
czerwony jest lepiej widoczny od innych aut - w każdych warunkach
widząc czerwone sportowe auto w lusterku wstecznym ludzie odruchowo zjeżdżają na prawo
zgadnij jaki kolor ma moje nissmo
czerwone są szybsze
czerwony jest lepiej widoczny od innych aut - w każdych warunkach
widząc czerwone sportowe auto w lusterku wstecznym ludzie odruchowo zjeżdżają na prawo
zgadnij jaki kolor ma moje nissmo
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
heh pomaluj sobie na sino bezowy roz ...
a tak na serio to jest kwestia indywidualna kto jaki preferuje ... i jaki sie komu podoba ...
ja mam zamiar pomalowac swoj na czerwony metalik z tym ze maska klapa od bagaznika i dach beda w czarnej perle ...
a tak na serio to jest kwestia indywidualna kto jaki preferuje ... i jaki sie komu podoba ...
ja mam zamiar pomalowac swoj na czerwony metalik z tym ze maska klapa od bagaznika i dach beda w czarnej perle ...
perla-maskujacy.prawie - ostatnio jest błotnisto-szary
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Może fiolet metalic + brokat 
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
- borimichal
- -#Moderator

Ten niebieski bardzo ladny
Popieram
Mnie tez zaniedlugo chyba bedzie czekal ten dylemat(S13) ii zastanawiam sie nad rozowym
Popieram
Mnie tez zaniedlugo chyba bedzie czekal ten dylemat(S13) ii zastanawiam sie nad rozowym
- roball
- Postojebca Nałogowy

jeżeli planujesz stonowany body kit to rozważ jeszcze british rally green 
Aston martiny całkiem ładnie wyglądają,
ostatnio ta s13 bardzo mi się spodobała

ale jeśli całość ma być bardziej krzykliwa to i kolor musi być ostrzejszy

Człowiek człowiekowi wilkiem,
planuje w przyszlosci (mam nadzieje niedalekiej) zmienic przedni zderzak oraz porzezyc tyl
najgorsza swiadomosc ze jaki bym kolor nie wybral to po tygodniu juz bedzie sie chcialo inny, i nie moge sie zdecydowac czy w dwoch kolorach czy jeden, fakt jak czlowiek byl mlody to sportowy samochod widzialem tylko w 2 kolorach: czarny albo czerwony
[ Dodano: Czw 06 Mar, 2008 15:19 ]
a najbardziej widzial bym go w krwistej czerwieni na jedenj stronie namalowy ninja rzucajacy gwiazgki a na drugiej samuraja z mieczem w jakiejs pozycji bojowej tylko kto to by pomalowal i co gorsze gdzie znalesc jeszcze kogos kto by za to zaplacil
najgorsza swiadomosc ze jaki bym kolor nie wybral to po tygodniu juz bedzie sie chcialo inny, i nie moge sie zdecydowac czy w dwoch kolorach czy jeden, fakt jak czlowiek byl mlody to sportowy samochod widzialem tylko w 2 kolorach: czarny albo czerwony
[ Dodano: Czw 06 Mar, 2008 15:19 ]
a najbardziej widzial bym go w krwistej czerwieni na jedenj stronie namalowy ninja rzucajacy gwiazgki a na drugiej samuraja z mieczem w jakiejs pozycji bojowej tylko kto to by pomalowal i co gorsze gdzie znalesc jeszcze kogos kto by za to zaplacil
792286140
ten body kit jest super:) ladniejszego jeszcze niewidzialem do s13roball pisze:jeżeli planujesz stonowany body kit to rozważ jeszcze british rally green
Obrazek
taki niby seryjny, ale konkret
sorki za OT
www.alpinet.pl - usługi wysokościowe