Przeglądając części zauważyłem że mam jakieś dziwne klosze przednich lamp.Były oryginalnie takie klosze czy pochodzą z jakiegoś innego modelu?

Moderator: Moderator

Też tak sobie pomyślałem ale za ładnie to wygląda.mlynario pisze:Wybrzuszenie to moze o przeciwmgielnej sie podgrzalo
Wymieniać lamp przednich nie muszę bo w mojej nysce są oryginalne tylko mam też takie jak na zdjęciach więc z ciekawości pytałem.witu16nsk pisze:oj tam sie przejmować lampamiświecą to dobrze a jak nie to wymienić na serie i juz. A jak już o lampach to widział ktos moze jakieś inne lamy niż te seryjne? poza tymi okrągłymi co sie nie otwierają i clear z allego? Ja widziałem gdzieś takie fajne okrąglaki podwójne, na jakimś zdjęciu. Takie mozna kupić czy samemu trzeba kombinować? To soczewki były chyba nawet.
Obrazek
takie o.
fotka ze strony:
200SX project?
witu16nsk pisze:oj tam sie przejmować lampamiświecą to dobrze a jak nie to wymienić na serie i juz. A jak już o lampach to widział ktos moze jakieś inne lamy niż te seryjne? poza tymi okrągłymi co sie nie otwierają i clear z allego? Ja widziałem gdzieś takie fajne okrąglaki podwójne, na jakimś zdjęciu. Takie mozna kupić czy samemu trzeba kombinować? To soczewki były chyba nawet.
Obrazek
takie o.
fotka ze strony:
200SX project?