Jak obniżyć ?

Wachacze, klatki , rozpórki, armortyzatory, drązki, gumy itp.

Moderator: Moderator

Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

wogole ceny orginalnych czesci do naszych samochodów sa z DUPY. Jeden amortyzator na przód kosztuje 800 zł (KYB) z tego co pamietam :lol: :lol: :lol: Natomiast ja dostalem taka propozycje:
BILSTEIN B6 SPORT
880zł/2szt komplet na przód
800zł/2szt komplet na tył

BOGE - SACHS
900zł/2szt komplet na przód
420zł/2szt komplet na tyl

Czas realizacji zamówienia 3-4 dni.
Czesci nowe ,orginalne bardzo wysokiej jakosci, 2 lata
gwarancji,sprowadzane a nie produkowane na polskich odpowiednikach
(stosowane w seryjnym montazu do MB,PORSCHE,JAGUAR,FERRARI,SUBARU,MASERATI)
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

jedyne sluszne jesli chodzi o same sprezyny H&R 888zl 4 szutki obnizenie 35mm
na pewno dluuugo wytrzymaja i sa duuuzo lepsze od wszystkich innych vogtlandow czy jak one sie nazywaja za 650-670 zl juz lepiej te 200 zl dolozyc a na pewno sie nie pozaluje :p
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

A marka Enzo? Ktoś zna?
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Kiedys pracowałem w tuningu i powiem tak. Sprzedawalismy i montowalismy spręzyny róznych firm. I H&R i koni i voughland itp. Na zadne z nich nigdy nikt sie nie skarzył i nie było reklamacji. Ale jak zaczęlismy handlowac enzo to zaczęły sie kłopoty. Spręzyny sie szybko męczyły i nie trzymały wysokosci. Po kilku kilometrach kazde koło miało inny przeswit :) Wiec polecam wszystko tylko nie Enzo
Obrazek
Anonymous

Fila. pisze:wogole ceny orginalnych czesci do naszych samochodów sa z DUPY.(...)Natomiast ja dostalem taka propozycje:

BOGE - SACHS
900zł/2szt komplet na przód
420zł/2szt komplet na tyl
To ja w takim razie zapytam gdzie w takiej cenie mozna dostac takie dobre i tanie amorki na tyl?
Stoje przed koniecznoscia wymiany tylych amorow w moim sunny b12 (1.8), a jak przegladam sklepy intenetowe - oryginaly po 400 zl za sztuke :/ Dzieki za jakis namiar ;)

pzdr, Irq
http://www.sunnycoupe.of.pl
Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ja bardzo bardzo bardzo bardzo chce obnizyc przod samochodu o te 35-40mm i jest problem natury takiej ze na taki zestawik jak podal fila mnie nie stac tzn 800 zl a chce to zrobic asap bo mnie to po prostu wkurza bede mial pewnie wieksza gotowke po wakacjach to kupie cos wiecej na 4 kolka na raz ale teraz chce jakies sprezyny na przod ... h&R czy cosik !!! help :P bo to paskudnie wyglada ten kto widzial ten wie .. tyl gleba przod seria :p afuj :P
Awatar użytkownika
jarekrk
Stały gość
Stały gość

troche odswieze temat ,
mam pytanko jak sie te nasze seryjne amorki w koncu trzymaja przy tych sprezynach obnizajacych dobrej jakosci? Szybko moga poleciec?
CHcialbym zglebowac moja nyske a za cholere nie stac mnie na zawieszenie gwintowane ,
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...
Awatar użytkownika
edd
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

nie polecam zakładania obniżających sprężyn do seryjnych amorkóww właściwości jezdne wcale sie nie poprawią, a wręcz nawet przeciwnie bo auto bedzie "żabkować" polecam do takich sprężynek bilsteiny. a jeżeli ograniczają fundusze to tańszą alternatywą może byc skrócenie i utwardzenie seryjych amorków.
Awatar użytkownika
jarekrk
Stały gość
Stały gość

ja wlasnie myslalem o utwardzeniu i kupieniu sprezyn, tylko najpierw chcialem sie dowiedziec czy tak mozna zrobic,
hmm ale widze ze ciezko
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...
Awatar użytkownika
edd
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

można tak zrobić
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenie / Usztywnienie”