mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie moge nabyć najtaniej gwinta do s13
czy są jakieś firmy w polsce trudniące się sprzedazą takich zawieszeń
gwintowane zawieszenie
Moderator: Moderator
cena ok, sugerowana cena przez D2 to 2 x 490$ (przod + tyl) czyli 980$... liczac ze bedzies je mial w domciu prawie od reki to tylko brac...
Opinie na temat D2 racing na roznych forum sa bardzo sprzeczne. Co wy na to? (sam mam zestaw od Tein'a).
Wlasnie ma ktos doswiadczenie z D2 ? jeden sklepik z neta oferuje D2 za 3990zł ....(regulacja 0-60mm) które będzie posiadało dodatkowo jeszcze mozliwość regulacje kątów nachylenia koła....... niby Maciej Polody na takim jezdzi
co Wy o tym sadzicie ?
co Wy o tym sadzicie ?
-
tery
D2, Megan Racing, Apex Performance, K-Sport = DOKLADNIE TO SAMO!
Polody na takim jezdzi.
Keepsake, Brt, Ja. Wszyscy jestesmy BARDZO zadowoleni.
Tein moze i lepszy/wytrzymalszy, ale duza roznica w cenie. Na nasze warunki i umiejetnosci napewno wystarczy taki zawias.
Na codzien tez daje rade na najlzejszych nastawach.
pzdr
Polody na takim jezdzi.
Tein moze i lepszy/wytrzymalszy, ale duza roznica w cenie. Na nasze warunki i umiejetnosci napewno wystarczy taki zawias.
pzdr
a jak sie ma takie D2 do jazdy na codzień?tery pisze:D2, Megan Racing, Apex Performance, K-Sport = DOKLADNIE TO SAMO!
Polody na takim jezdzi.
pzdr
chce to kupic do auta na codzien (CTR) LECZ boje sie ze kazdy pasazer bedzie krecił nosem, w dodtaku to auto którym bede woził gości w firmie
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
-
tery
Zapytaj bartka i Keepaske oni jezdza na codzien na tym. Ja od czasu jak "rozmiekczylem" jestem BARDZO zadowolony, i nawet da sie jezdzic tym na codziengre13 pisze:a jak sie ma takie D2 do jazdy na codzień?tery pisze:D2, Megan Racing, Apex Performance, K-Sport = DOKLADNIE TO SAMO!
Polody na takim jezdzi.
pzdr
chce to kupic do auta na codzien (CTR) LECZ boje sie ze kazdy pasazer bedzie krecił nosem, w dodtaku to auto którym bede woził gości w firmie
pzdr
MIAłEM WCZORAJ OKAZJE POJEZDZIć Z Brt,
trosze twardo, a nastawione na miekko, Keepasake ma Apex-a, nie D2, sam sie na tym niedawno złapałem, pytając go
może inaczej jest to w przednionapędówkach

trosze twardo, a nastawione na miekko, Keepasake ma Apex-a, nie D2, sam sie na tym niedawno złapałem, pytając go
może inaczej jest to w przednionapędówkach
-
scotty
na dzien dzisiejszy mam 2 zawiasy do s13 do opylenia
jezeli ktos chetny na cos dodatkowego to prosze o kontakt, bede przygotowywal nowe zamowienie dla d2 lub K sport
pozdrawiam
jezeli ktos chetny na cos dodatkowego to prosze o kontakt, bede przygotowywal nowe zamowienie dla d2 lub K sport
pozdrawiam
a jaki czas realizacji? kilka miechów, czy jakies ludzkie terminyscotty pisze:na dzien dzisiejszy mam 2 zawiasy do s13 do opylenia
pozdrawiam
-
Simon
Scotty - przymierzam się do zmiany zawiechu w swoim S14. Masz coś "na stanie" do niego?