Co jest? Brak odcinki!!

ECU, chip, SMT, ECU MASter, Apexi i inne wynalazki typu: EBC, kontrole trakcji, kontrole stuku,

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

krzys,a jakie ladowanie bylo??
Awatar użytkownika
Krzysiu
Stały gość
Stały gość

a nawet nie zucilem okiem na wskaznik tak sie przejolem. ale nic nie ruczane jesli o to chodzi. tzn zadnego mbc czy ebc. seria
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę
[/center][/scroll]
Obrazek
Awatar użytkownika
ntr
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Krzysiu pisze:zawsze ciagnolem do 7k ale ostatnio sie zgapilem i wskazowka doszla do 8,5 !!!!!!
Mam identyczny objaw/problem. Auto mi szarpie po mocniejszym wciśnięciu gazu i się zamula, ale na niższych biegach lekko wcisając gaz można go wkręcić aż do 8,5 tyś.. Raz tak zrobiłem więcej nie chcę próbować. Co to może być za problem? Dziś jadę na diagnostykę do ASO, zobaczymy czy coś oni stwierdzą :roll:
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i

Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
Awatar użytkownika
SZAFA
Stały gość
Stały gość

no u mnie tez nie ma odcinki. tez zagapilem sie kilka razy i poszło na 8000. Moze wersje na USA nie miały takiego czegoś bo ja mam serie nic nie grzebaną i tez sie zdziwiłem mocno :?
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ntr pisze:
Krzysiu pisze:zawsze ciagnolem do 7k ale ostatnio sie zgapilem i wskazowka doszla do 8,5 !!!!!!
Mam identyczny objaw/problem. Auto mi szarpie po mocniejszym wciśnięciu gazu i się zamula, ale na niższych biegach lekko wcisając gaz można go wkręcić aż do 8,5 tyś.. Raz tak zrobiłem więcej nie chcę próbować. Co to może być za problem? Dziś jadę na diagnostykę do ASO, zobaczymy czy coś oni stwierdzą :roll:
Wywal katalizator!
Awatar użytkownika
OffsprinG_87
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ale odgrzeje kotleta :D ale mnie też to zdziwiło na turbinie gt2860rs odcina mi na 8,5 tysiąca obrotów :/ nigdy wcześniej tak nie miałem komp seria w sumie wcale mnie to nie martwi i pewnie przekłamuje ale co tam :D fajnie wygląda :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
180SX
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ja miałem nawet więcej, po renowacji elektryki wróciło do normy, sprawdź wszystkie masy i styki, praktycznie ze wszystkiego powinno pomóc, przynajmniej w moim przypadku pomogło. Teraz mi zostało tylko wymienić czujnik prędkości bo jak ma humory to na 2 jadę 220km/h a czasem 10km/h autostradą na lewym pasie
From 0 to bitch in 2,5 seconds

Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektronika silnika”