Co jest? Brak odcinki!!
Moderator: Moderator
a nawet nie zucilem okiem na wskaznik tak sie przejolem. ale nic nie ruczane jesli o to chodzi. tzn zadnego mbc czy ebc. seria
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Mam identyczny objaw/problem. Auto mi szarpie po mocniejszym wciśnięciu gazu i się zamula, ale na niższych biegach lekko wcisając gaz można go wkręcić aż do 8,5 tyś.. Raz tak zrobiłem więcej nie chcę próbować. Co to może być za problem? Dziś jadę na diagnostykę do ASO, zobaczymy czy coś oni stwierdząKrzysiu pisze:zawsze ciagnolem do 7k ale ostatnio sie zgapilem i wskazowka doszla do 8,5 !!!!!!
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Wywal katalizator!ntr pisze:Mam identyczny objaw/problem. Auto mi szarpie po mocniejszym wciśnięciu gazu i się zamula, ale na niższych biegach lekko wcisając gaz można go wkręcić aż do 8,5 tyś.. Raz tak zrobiłem więcej nie chcę próbować. Co to może być za problem? Dziś jadę na diagnostykę do ASO, zobaczymy czy coś oni stwierdząKrzysiu pisze:zawsze ciagnolem do 7k ale ostatnio sie zgapilem i wskazowka doszla do 8,5 !!!!!!
- OffsprinG_87
- Coś już wiem

- Kontakt:
Ja miałem nawet więcej, po renowacji elektryki wróciło do normy, sprawdź wszystkie masy i styki, praktycznie ze wszystkiego powinno pomóc, przynajmniej w moim przypadku pomogło. Teraz mi zostało tylko wymienić czujnik prędkości bo jak ma humory to na 2 jadę 220km/h a czasem 10km/h autostradą na lewym pasie
From 0 to bitch in 2,5 seconds
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne