Czipowanie

ECU, chip, SMT, ECU MASter, Apexi i inne wynalazki typu: EBC, kontrole trakcji, kontrole stuku,

Moderator: Moderator

Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15641993

wklejam to tylko :lol: bo mam przerwe w nauce i siedze i przegladam co sprzedaja na allegro :P
Kruchy

Qurde, a moze by sie czegos wiecej dowiedziec i zrzucic sie w 6ciu po 100 na to dziadostwo?...w razie czego przeciez jestesmy killers :twisted:
a jakby zadzialalo?...
marzenia :roll:
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Najpierw musze swojego doprowadzic do normalnosci :D
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

plan jest taki
wysyłam maila do apexi i pytam się czy czipy pasuja zarówno do kompów z sądą lambda jak i bez. Nastepnie zamawiam jednego (obojetnie czy to bedzie ten do t28 czy do nominalu zależy ile chętnych zgłosi sie na który) wkładam sprawdzam osiągi i jak będą git to go kopiuje i rozsylam po polsce. A skoro jeden ędzie ok to zamoaiam drógiego i znowu go rozsylam po polsce ludowej turbokillerowej :twisted:
Co do kosztów to sie zoriętuje jakie są ceny tych konkretnych epromów (podobno nie durze) i ile weżmie kumpel za przystawke do nagrywania ich. Ale musice zaczekac na top do paździerbnika bo narazie nie mam czasu :?
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
BIG

też się na to pisze! potrzebował bym jeszcze jakis konkretny obrotomierz w Modlinie był kolo, który jeździł czerwoną s-14 i miał cos takiego, podobno chciał opylic całą bryke ,może by pacnął sam obrotomierz? macie do niego jakies namiary?
Kruchy

Jesli chodzi o chip, to jak z moja bryka bedzie ok, to tez sie pisze.
Anioł
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Jesli ten czip sie sprawdzi to ja sie podłanczam
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Widzę, że niedługo SX z czipem to będzie "seria". Ja też pewnie piszę się na takie cudo.
Peter

Jeżeli was to interesuje to moge sie popytać w zaprzyjaznionym warsztacie tj. Master/s tuning, Gość specjalizuje sie w TDI (znacie z modlina, ktora wygrala 4 edycje w klasie diesel btw. jest z Street Shadows :) ) ale robi takze i benzyniaki. Postaram sie zalatwic jakis spory rabat :wink:
Peter

Chodzilo mi o Seata Ibize :) nie moge edytowac wlasnych postow :?
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Słynna ibiza słynnego Ruff Rydera - Ruffiego? :lol:
Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ja mam taki plan .... jak zdechnie mi moja turbina to mam zamiar wymienic ja na wieksza np T28 ( tu moje pytanie bo wiem ze tak niektorzy tutaj maja w CA18DET czy przy T26 trzbea zmieniac seryjny "down pipe" ? )... Chcial bym to wszystko wysterowac Unichipem.
IMHO Piggy-back jest lepszy od kazdego chipa, cos zmienisz w samochodzi ... drobna poprawa map i juz jest gites. Zreszata niewiem czy takie czipy sa indywidualnie strojone, czy sa "uniwersalne" ? Unichipa zestroja ci indywidualnie na chamowni i jest wypasik. Mam nadzieje ze nie zapesze i moja turbinka jeszcze cos pociagnie ( z rok :roll: ) bo teraz niemam juz nic gotowki :x
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."