pozdrawiam
Czip Stage 1
Moderator: Moderator
sweeet ale te ceny
jak by ktos mial jakies dojscie ja baardzo ladnie potrzebuje z bialym cyferblatem zegar cisnienia i temp oleju bo bez tego nie bede za szybko jezdzic mam juz film na bani po tym jak mi olej wysralo
hehe
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Anonymous
Te Ceny w Euro sa wysokie, ale pisza ze przy tych zegarach wszystko juz jest, co potrzebne zeby podlaczyc. (Kable, czujniki)
eee 46 euro za zegar cisnienia oleju czy temp oleju to nie jest duuuuuuuzo
w wersji tej plasma ja bym chetnie sobie cos takiego sprawil z calym kitem montazoym jestem na tak !!
-
ChEsTeR
W sklepie conrak na placu konstytucji w warszawie jest wskaznik cisnienia oleju za 99 zeta i wskaznik temperatury oleju za chyba 70 plus przesciowka zwby wkrecic czujnik w blok silnika za 12 pln
sama chlodnica to nie jest raczej problem. Jedz na szrot i juz. Jak mieszkasz w Niemczech to raczej z kupnem nie bedziesz mial problemu. Ale jak chcesz rozwiazac problem jej podlaczenia?TomekU pisze:Czy wiecie gdzie w trójmiescie morzna chlodnice oleju kupic? po czipie musze jak najszybciej temperature silnika znizyc.
Co do czipa to zgadzam sie z rottiem. Nie ma co liczyc tylko trzeba zahamowac i zobaczyc ile wyszlo. Ja mam samochod budowany wg. specyfikacji Norris Design i teoretycznie powinien miec 260KM ale oczywiscie ze nie ma tyle chociaz pewnie ma wiecej niz seria. W kazdym razie powyzej 200KM trzeba ostro sie przygladac pracy silnika i parametrom zeby te osiagi nie byly chwilowe
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
-
Anonymous
Zgaszam sie z Toba. Wiem ze Norris troszke przesadza, ale dzieki dosc niskiej wadze 1200 kg, to masz bardzo szybki samochód. Almera dzsiejsza wiecej wazy !!!
Wiem ze sa podlaczenia po filtr oleju razem z termostatem zobacz:
http://www.racimex.de/content/de/auto/r ... er-2.php#3
Jezdzis jeszcze na Garett T25 i originalnym WMIC, czy juz cos smieniles?? Srodek silnika originalny?
Wiem ze sa podlaczenia po filtr oleju razem z termostatem zobacz:
http://www.racimex.de/content/de/auto/r ... er-2.php#3
Jezdzis jeszcze na Garett T25 i originalnym WMIC, czy juz cos smieniles?? Srodek silnika originalny?
Dobry linkt tylko ze az taki dobry z niemieckiego nie jestem. W kazdym razie jak cos juz kupisz to daj znac jak to dziala i ile kosztuje.
Ja mam teraz T28BB i FMIC (widac w avatarze). Ogolnie jest dosc szybki.
Ja mam teraz T28BB i FMIC (widac w avatarze). Ogolnie jest dosc szybki.
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
-
Anonymous
T28BB? Starczy do ponad 300KM, super tez bym chcial 
Skad masz FMIC? Norris ma dobrego na swojej stronie, ale drogi. Jezeli WMIC wybudowales, to fajne miejsce na Chlodnice Oleju masz.
Skad masz FMIC? Norris ma dobrego na swojej stronie, ale drogi. Jezeli WMIC wybudowales, to fajne miejsce na Chlodnice Oleju masz.