Obciachy
Moderator: Moderator
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
No i mysza rozbiłeś wszystkich 
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
hahahaha ciekawe czy motor tez potrafia odwrotnie zalozyc:D
graciochy piekniochy od przepsona:)
gg:9503999
tel.509547567
tel.509547567
oj tam oj tam
każdy się może pomylić
Na uwagę zasługuje jednak fakt, że cała operacja wymiany wysprzęglika łącznie z odpowietrzeniem itp itd była przeprowadzona na zglebowanym nissanie bez użycia podnośnika - wtedy łatwo o błąd montażowy 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
taki dub style dla ubogich 
"You're under boost, the turbo is fully spooled, and life is good"
"Stereo stuff really isn't important. I like to hear the motor and the turbo wind up when I drive."
"Stereo stuff really isn't important. I like to hear the motor and the turbo wind up when I drive."
francuski tuning - to norma!! ja miałem zdjecie gdzie w tyle wrzucili lampy od peugota
(w s13 oczywista)
(w s13 oczywista)
Ostatnio zmieniony ndz 09 maja, 2010 22:19 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
- MORDA
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Dasiek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=OkyY6Yv_ ... re=related ocencie sami
jeju tak naprawde to nudne sie robia te opisy typu lipa itd... taki samochod czesto robi tylko za demo car firmy i pokazuje co sa w stanie zrobic tym nikt niejezdzi i jeszcze raz duzymi O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE!!!
ma ktos cos do pokazania niech pokarze a nie jedna fota 10tys komentarzy jakie to slabe wiesniackie i wogole
ma ktos cos do pokazania niech pokarze a nie jedna fota 10tys komentarzy jakie to slabe wiesniackie i wogole
graciochy piekniochy od przepsona:)
tel.509547567
tel.509547567
przepson, Binio_, ale to wy chyba marudzicie... nie na temat
kur... weź coś napisz to zaraz pełno pseudo-moralno-poprawiaczy sie znajduje jeśli to nie na temat to moderator to wykasuje A WY NIE WYSTEPUJCIE PRZED SZEREG
kur... weź coś napisz to zaraz pełno pseudo-moralno-poprawiaczy sie znajduje jeśli to nie na temat to moderator to wykasuje A WY NIE WYSTEPUJCIE PRZED SZEREG
Ostatnio zmieniony wt 11 maja, 2010 07:23 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
sprzęt grający mojego kuzyna w aucie za 1000zl
to chyba ford eskort.
za skrzynie robi pufa, nawet jest bas-reflex, głośnik trzyma się gwoździami a jest podłączony pod dwa tylnie głośniki, radio jakaś chińskie badziewie, jak to gra to chyba nie muszę pisać

Uploaded with ImageShack.us
to chyba ford eskort.
za skrzynie robi pufa, nawet jest bas-reflex, głośnik trzyma się gwoździami a jest podłączony pod dwa tylnie głośniki, radio jakaś chińskie badziewie, jak to gra to chyba nie muszę pisać

Uploaded with ImageShack.us