Niedawno kupiłem s14a z kierą po prawej. Wiem, że nie jest to najłatwiejszy samochód do przekładania i trzeba będzie włożyć sporo serca, kasy i czasu ale.... po to właśnie go kupiłem, nie żeby tylko się nim "wozić" ale widzieć jak pięknieje lub przybędzie mu ze 3 KM, po wielu godzinach spędzonych w garażu.
A więc.. mam ostatnio trochę czasu i wjechałem na kanał żeby rozejrzeć się jak tam sprawa stoi z maglownicą... I tu się pojawia moje pierwsze pytanie.. Naturalnie trzeba ją kupić ale jak tak trochę patrzyłem to może być tam mały problem z miejscem... bo u mnie tam gdzie z prawej strony maglownica łączy się z kolumną, po lewej jest turbina, downpipe i dalej tłumik... Nie wiem więc czy trzeba tam coś przerabiać czy może po prostu magiel z LHD nie jest takim dokładnym odbiciem lustrzanym tego mojego, łączy się trochę w innym miejscu i problemu nie ma?
Pomocne były by jakieś fotki jak to u was wygląda jeśli by ktoś miał lub mógł zrobić...
Z góry dzięki za wszelką pomoc..
Dodam jeszcze tylko, że wydech tam jest kompletny z downpipe "blitz nur.spec" i kolektor typu baran... (?może dodatkowe utrudnienie?)
(dzięki za przeniesienie w odpowiednie miejsce)