Elektroszpera

Porady jak co zrobić w naszych autach

Moderator: Moderator

Majkelll
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Posty: 726
Rejestracja: czw 23 wrz, 2010 22:15
Lokalizacja: Pułtusk

Jest, podkładki trzeba zmienić na grubsze, ale to bez sensu w sumie bo wtedy szpera szybciej kończy żywot.
CA18DET - Jeden osiem Turbo burbo...
Awatar użytkownika
MEFisto087
Redaktor
Redaktor
Posty: 4014
Rejestracja: pt 08 paź, 2010 12:29
Lokalizacja: WM_____

tylko po pewnym czasie wszystko sie wyciera i wtedy tzeba spawac
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda
Obrazek
"If it isn’t broken, don’t fix it"
orbital
Coś już wiem
Coś już wiem
Posty: 108
Rejestracja: śr 27 maja, 2009 11:28
Lokalizacja: Krk
Kontakt:

Ja mam u siebie podkładki 2.5mm na każdą stronę w seryjnym dyfrze z s13 , jest to chyba trochę za dużo bo koszyk nie chciał się skręcić za bardzo.. wg mnie nie ma sensu sie w to bawić i albo kupić szpere z s14 i tam wymienić te podkładki .. albo spawać.
Na kazy mnie nie stać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zrób to Sam”