09.11.2006 TUNING ZLOT pod patronatem senatora RP
Moderator: Moderator
A jaki idealny samochód wybrali na plakat!
Nie wiem może jakiś inny jestem, ale CZWARTEK???
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
dla mnie troszke za daleko. swoja drogą jestem ciekaw jak wyjdą wyscigi 1/4 mili biorąc pod uwagę warunki atmosferyczne/nawierzchnia
a ja pojade zobacze co tam sie bedzie dzialo
No fakt troche niefortunny dzien, ja niestety jestem w pracy...kamil pisze:Nie wiem może jakiś inny jestem, ale CZWARTEK???
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
tak to mójdr Mike pisze:A jaki idealny samochód wybrali na plakat!
dzień jest ok, w Łodzi mamy takie powiedzenie że "...weekend zaczyna sie w czwartek" ( przeważnie w czwartek robimy sobie ..... grilla
Nie rób schiz to jest Twoja furaka? NIe uwieżę dopóki nie wrzucisz więcej zdjęć!
Aczkolwiek - w razie czego, nic mu nie brakuje
Aczkolwiek - w razie czego, nic mu nie brakuje
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
he he tez mi tak wygladaStefanS pisze:Na pewno ? Mi to wygląda na agitację przedwyborczą. W sobotę już nie wolno a musi być przed wyborami w niedziele !!pq pisze: dzień jest ok, w Łodzi mamy takie powiedzenie że "...weekend zaczyna sie w czwartek" ( przeważnie w czwartek robimy sobie ..... grilla
A co do autka to jest Nissan z clearcorners...
http://clearcorners.com/products/nissan ... carA06.jpg
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
...to był oczywiście żarcik....Karrlos pisze:pq nim jeździ codziennie... w nocy.... potem się budzi..
...ale prawdą jest że swoim nismo jeżdżę głównie w nocy
a nismo na fotce naprawdę daje radę