KOE DRAG w POLSCE!!!!
Moderator: Moderator
ipi niestety z tego co słyszałem to przyszłoroczne K.O.E. szykuje się na Belgię. Poza tym były też jakieś niemiłe ekscesy w stosunku do gości z zagranicy, część rodaków jak zwykle musiała zrobić wieś więc ciężko prorokować kiedy znów K.O.E. zawita do nas a szkoda bo takiego czegoś brakuje u nas.
Nie jedź szybciej, niż twój Anioł Stróż potrafi latać!
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego
Bo u nas to normalka pewna "elita" sie bawi, a reszcie trzeba dokopac albo troche po przeszkadzac...Poza tym były też jakieś niemiłe ekscesy w stosunku do gości z zagranicy, część rodaków jak zwykle musiała zrobić wieś
W sumie mam pytanie ma ktos jakies materialy filmowe najlepiej na DV... bo chetnie zmontowal bym cos... Jak ktos jest chetny to podesle kasetke do przegrania...
Ehhh i nareszcie dotarlem do domciu... he he troche mi sie KOE przeciagnelo ale bylo milo
tnx Pajak ....
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
kilka filmów ode mnie
http://pl.youtube.com/user/grencan
szkoda ze sie zesrało, zanim pojechało
tylko G32 Jarkowego nas reprezentował i chwała mu za to
http://pl.youtube.com/user/grencan
szkoda ze sie zesrało, zanim pojechało
tylko G32 Jarkowego nas reprezentował i chwała mu za to
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
ToM niedawno dawałem na dzidzi linka z filamami z KOE osobnikowi Adi22 więc trzeba od niego wyrwać, niech jak się nudzi przeszuka Archiwum i zapoda
P.S. O.T. :
jak tam się mają moje sprawy członkowskie jak chcesz to odezwij sie na PRIVA to dam Ci te fotki jak nie możesz ich z Worda powyklejac
pozdrawiam
P.S. O.T. :
jak tam się mają moje sprawy członkowskie jak chcesz to odezwij sie na PRIVA to dam Ci te fotki jak nie możesz ich z Worda powyklejac
pozdrawiam
tymczasowo brak podpisu
Tak tylko mi chodzilo o filmy w formacie DV ewentualnie DVD choc chetniej podesle czysta kasetke DV aby ktos przegral... Niestety z takich AVI umieszczanych w necie nic ciekawego sie nie zrobi...
P.S.
ipi
jak mozesz to podeslij mi foty na e-mail... natomiast co do czlonkostwa sprawa jest prosta wystarczy wplacic skladke na konto...
P.S.
ipi
jak mozesz to podeslij mi foty na e-mail... natomiast co do czlonkostwa sprawa jest prosta wystarczy wplacic skladke na konto...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
szkoda ze tak duzy "falstart" byl.
nie ma nikt filmow samochodow klubowych?
niech ktos wreszcie przyszpieguje z kamera rafiego, bo jestem ciekaw jak rwie asfalt
nie ma nikt filmow samochodow klubowych?
niech ktos wreszcie przyszpieguje z kamera rafiego, bo jestem ciekaw jak rwie asfalt
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- RoBi(n)
- Proszę nie bić nowego
- Kontakt:
pozdro dla całej ekipy którą miałem okazję poznać i spędzać te motoryzacyjne dni. było delikatnie mowiąc śmiesznie . ale to to jest . . . . ( ) nic. teksty i akcje śmiechem rozwalają na łopatki i przewalają z przedniego fotela na tylną kanapę samochodu . jak w końcu dotrę do domu to się zajmę zdjęciomatem
Pozdro
Pozdro