jaki kolor na sx

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

komis
Coś już wiem
Coś już wiem

przymierzam sie do zmiany koloru w s14 i nie moge sie zdecydowac ,napewno musi byc oczojebny ,w rachube wchodzi -1/ czerwono-rubinowa perla 2/ zielony kawasaki racing 3/candy orange 4/zloto-czerwona perla ,ktory bylby najlepszy chyba ze jest jakis inny ciekawy kolor
200sx s14-250KM

-STREET RACERS KRAKOW-
Awatar użytkownika
dragster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Mi sie strasznie Spectral blue Lexusa podoba.

A z tych co piszesz to jestem za Kawasaki.
Goranowa

o kolorach juz pare razy bylo, ale nikt do tej pory nie przymierzal sie do takich oczojebnych barw... :tmnt2: :tmnt3: :tmnt4:

Z zaproponowancyh przez Ciebie, najbardziej mi pasi chyba ten [shadow=orange]candy-orange[/shadow].
Nie bardzo sobie wyobrazam te kolory, ale jak mysle o tym to jak o takim kolorku co to czasem na volvo, albo oplach bywa i nawet mi sie podoba.

Zielen bym odradzala, szczegolnie taka jaskrawa, bo mi sie kojarzy ze scigaczami to raz, a dwa taki odcien jest niezbyt "twarzowy"- z zieleni, wole ciemne zielenie. :frog:

A jesli chodzi o czerwone, to juz jak wolisz, zloto i czerwien to pomijajac obecne kolory mojego lakieru do paznokci u nog, kojarzy mi sie z flaga Hiszpani, a ona jak wiemy juz z mistrzostw odpadla. No a poza tym czerwony na aucie to trzeba lubic, ja mialam dwa czerwone auta, ale chyba jak dla mnie wole inne zestawy barw. :sun: :superman:

:arrow: Decyzja nalezy do Ciebie.

A moze bys jakies probki kolorow zapodal? :juggle:
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Mi sie podobają dwa kolory na raz np góra fiolet metalic a dół srebrny. (tak jak moje "świstaki" na avartrze :D )
Obrazek
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Jezeli juz musi sie rzucac w oczy to tez jestem za pomaranczowym (ale to ostatecznosc)...
Fajny był by lakier taki ala kameleon Arturo ma podobny z ciemno zielonego na niebieski ( to przykład)....
Czerwonego bym napewno nie robił 90% nissanów jest czerwone :).
Ostatnio zmieniony wt 29 cze, 2004 00:45 przez Fila., łącznie zmieniany 1 raz.
maciolo

komis pisze:napewno musi byc oczojebny ,w rachube wchodzi - 2/ zielony kawasaki
dla mnie osobiście ten kolor miałem kiedyś rower w takim kolorze i był zajefajny.
s14

zajebisty czarny albo zajebisty srebrny :D , oczojebne sa tak trochez serii .. hmm wies tanczy i spiewa ;)
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

kolor subary imprezy :) jest OK
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
Dominik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

s14 pisze:zajebisty czarny albo zajebisty srebrny :D , oczojebne sa tak trochez serii .. hmm wies tanczy i spiewa ;)

Tak jest czarny jest zajebisty :wink:
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
rottie

Parafrazujac H.Forda - Mi sie podoba kazdy kolor dla samochodu,pod warunkiem ze jest czarny :wink:
(a najlepiej czarny ze srebrnymi elementami :lol: :twisted: )
Kruchy

Rafi pisze:kolor subary imprezy :) jest OK
a ja blagam, nie krzywdzcie nissanow i nie robice ich w kolorach imprezy...juz gtry ktos tak skrzywdzil i az strach...
To jest temat ktory mnie intryguje od dawna
Ja na pewno kupujac nastepne auto zmienie kolor w calosci. Jesli musi byc oczojebny to ja polecam chyba ten pomarancz, bo czerwieni jest zbyt duzo i musiala by byc bardzo odmienna niz wszystkie. Moje propozycje dla Ciebie
Goranowa

ale ladny byc ten pierwszy... :)

No ale poza tym tym to chyba jednak [shadow=orange]orange rulezz[/shadow]?
Bo taki kremowy to czasem bywa na fiatach brava i chyba do nissana nie... Chociaz... :alientwo:
Kruchy

Goranowa pisze: Bo taki kremowy chyba do nissana nie... Chociaz... :alientwo:
ee, hmm....ktory jest kremowy?...bo ja jestem chyba daltonista :eek:
komis
Coś już wiem
Coś już wiem

niebieski odpada niecierpie subarek ,czarny tez sobie odpuszcze mam dosc mycia bmki w tym kolorze ,czerwonego sx juz mam drugi bedzie chyba pomaranczowo-zloty ,w ktorejs z gazet ''maximum tuning '' znalazlem s15 w kolorze ''candy aple gold'' miazga ,fajny jest ten pomarancz na 2 zdjeciu
200sx s14-250KM

-STREET RACERS KRAKOW-
Goranowa

komis pisze:bedzie chyba pomaranczowo-zloty ,w ktorejs z gazet ''maximum tuning '' znalazlem s15 w kolorze ''candy aple gold'' miazga
bardzo sluszna decyzja :butterfly: :butterflytwo: :)
To zdecydownie najlepszy z wymienionych kolorow...

Jak dla mnie kremowy to byl ten ostatni :blushes: ..., ale Kruchy nie przejmuj sie, 90% mezczyzn mam problem z kolorami, dla wiekszosci z nich odcienie to zagadka rownie wielka jak ta czym sie rozni spodnica od sukienki, czy zidentyfikowanie co dokladnie robila u fryzjera ukochana (bo wyglada przeciez tak samo, jak wczoraj) :altermind: :couch:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”