Maska 200sx=)
Moderator: Moderator
Artur, wiecej pokory dla Nyski...
Co ma chlodzenie silnik, do szyberdachu- srednio wiem.
Jezeli auto ma byc do palowania, podoba Ci sie ten wlot- to czemu nie?. Gdyby Ci sie nie podobal, nie zakladal bys tematu. Moim skromnym zdaniem (troche psychologicznym) obawiasz sie, ze grupa Cie z ta maska nie zaakcpetuje. Ale pamietaj- do odwaznych swiat nalezy. Jak podoba Ci sie dziewczyna to z nia jestes. Nie pytasz o zdanie kolegow.
Ja mam tylne lampy w tylu USDM i mam to gdzies, ze 1/3 osobom nie podobaja sie. Mi sie one podobaja i dobrze jest.
Mi sie osobiscie strasznie nie podobaja przyciemniane lampy. Kazdy ma swoj gust...
Ale misiuje...
Co ma chlodzenie silnik, do szyberdachu- srednio wiem.
Jezeli auto ma byc do palowania, podoba Ci sie ten wlot- to czemu nie?. Gdyby Ci sie nie podobal, nie zakladal bys tematu. Moim skromnym zdaniem (troche psychologicznym) obawiasz sie, ze grupa Cie z ta maska nie zaakcpetuje. Ale pamietaj- do odwaznych swiat nalezy. Jak podoba Ci sie dziewczyna to z nia jestes. Nie pytasz o zdanie kolegow.
Ja mam tylne lampy w tylu USDM i mam to gdzies, ze 1/3 osobom nie podobaja sie. Mi sie one podobaja i dobrze jest.
Mi sie osobiscie strasznie nie podobaja przyciemniane lampy. Kazdy ma swoj gust...
Ale misiuje...
Ostatnio zmieniony wt 06 kwie, 2010 22:29 przez Dasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka maska byla by spoko jesli bylby caly bodykit do tego a jak wyglad seria to maska srednio pasuje do reszty.
Nissan s13 x4 - sprzedane wszystkie
NISSAN 200SX S14 1jz GTE - Driftwóz był
Czesci do s13/s14-- >PW/GG
Tel. 505 185 641
Auto performance service- swapy, tuning, naprawy
Imielin ul.krótka 2
NISSAN 200SX S14 1jz GTE - Driftwóz był
Czesci do s13/s14-- >PW/GG
Tel. 505 185 641
Auto performance service- swapy, tuning, naprawy
Imielin ul.krótka 2
mowisz- masz: topics44/daskowe-lampy-vt14429.htmdziubas pisze:daaaawaj pogdybamy i się naczytasz ocen hehehehJa mam tylne lampy w tylu USDM i mam to gdzies,
Z tym szyberdachem, to metafora taka.
Ale gdyby puscic maksymalny goracy nawiew na kokpit, to jezeli otworzymy szyberdach- powierzchnia wylotu powietrza z auta bedzie wieksza, poprzez co w aucie bedzie chlodniej. Usprawni to wylot powietrza i rownoczesnie wlot oraz komfort jazdy.
Czyli wychodzi na to, ze otwarty szyberdach pomaga
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

tu masz ładniejszą maske:

Ostatnio zmieniony wt 06 kwie, 2010 23:38 przez czarny1986r, łącznie zmieniany 1 raz.
jesli miałbym do wyboru maskę wentylowana i zwykłą , założyłbym wentyla. idzie lato, wyjdzie silnikowi na dobre
tylko wstaw siatkę pod zebra, zeby cie nie rabowali silnika i nie wrzucali smieci.
tylko wstaw siatkę pod zebra, zeby cie nie rabowali silnika i nie wrzucali smieci.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

gorzej jak zacznie padać i będzie lecieć na silnik