Pomoc przy projekcie naklejki "firmowej"

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Matko to my się głowimy z logami, szlaczkami itp. itd. a Tobie tylko o czcionke chodziło :mrgreen:
Do tego Word + jakieś fonty z neta by ci wystarczyły zamiast armia grafików ;)
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

wiem ze jestem niefajny :P
ale wielkie dzieki za zaangazowanie :)
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

to ja poprosze o jakies logo dla mojej firmy nazwa: domino a firma zajmuje sie budowlanka - dla zwycieżcy jak zrobie gadzety jeden komplet!!
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
pavveli
PHOTO/VIDEO PRESS
PHOTO/VIDEO PRESS

Bede mial chwile to cos zdzialam. :)
Awatar użytkownika
nismo33
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

domino pisze:to ja poprosze o jakies logo dla mojej firmy nazwa: domino a firma zajmuje sie budowlanka - dla zwycieżcy jak zrobie gadzety jeden komplet!!
Wiesz, nie pogniewał bym się jak byś bardziej uściślił swoją wizję bo będzie jak w przypadku Michała. 10 grafików się poci, trudzi, produkuje a tu wyskakuje z napisem który robi się w 2 min w paincie hah.

Jeżeli budowlanka to jakieś artykuły z tego przemysłu mają się znaleźć? Napis z cegieł? Kolorystyka? Kształt? Forma? Nazwa firmy "domino" czyli można zrobić domek z domino a nad nim nazwa, hmm?

Edit.

Tak na początek wstępny projekcik "na ślepo" zrobiłem.
Załączniki
domino.png
Ostatnio zmieniony śr 14 wrz, 2011 08:38 przez nismo33, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Domki ustawione jeden za drugim w kształcie domina i jeden zaczyna się przewracać w ten sposób, że reszta efektem domina też zaraz poleci ;) Pod tym podpis: Domino - konstrukcje na lata :D

Też nad tym mogę siąść, tylko domino określ się, czy chcesz jakieś logo itp. itd. czy tylko napis w zależności od czcionki jak bori ;) Kolorystyka dowolna, czy będziesz to wrzucał na jakieś naklejki/koszulki itp i w związku z tym jesteśmy ograniczeni do podstawowych barw. Przeznaczenie bardziej na gadżety czy bardziej na banner reklamowy? ;)

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
kolosezw
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

jesli chodzi o artykuly budowlane to niech lepiej nic sie tam nie przewraca w tym logo bo ludzie skojarza, ze malo trwale ma budowle :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Po to specjalnie dopisałem "konstrukcje na lata" :mrgreen: To chyba byłoby najbardziej nietrafione logo w Polsce ;) Pomysłów już trochę mam, aczkolwiek pan zleceniodawca musi się trochę bardziej określić tak jak już nismo33 napisał.

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

konkretnie: wszystko zwiazane z słowem domino

i nie napis bo napis jest prosty o taki : domino
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
nismo33
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

domino pisze:konkretnie: wszystko zwiazane z słowem domino

i nie napis bo napis jest prosty o taki : domino
Za wiele się nie dowiedzieliśmy.
Awatar użytkownika
szaman
-#Moderator
-#Moderator

to ja mam pomysl ale z wykonaniem u mnie gorzej moze ktos sie tego podejmie :)

u gory badz na dole napis domino firma budowala itp
a w srodku loga ustawione domino kilka sztuk a na kazdym klocku jakies elementy z budowlanki okna drzwi itp
lub domino z samych drzwi okien itp elementów nadajacych sie do takiej ekspozycji
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

A ja myślałem nad wpisaniem w O słowa DOM i podpisać DOMinO ;)

To wykonam dzisiaj pewnie, a co do pomysłu szamana to też spróbuję go ogarnąć :)

Co do wszystkiego związanego ze słowem domino - można zrobić różne projekty, ale ja bym bardziej kombinował z działalnością firmy niż z dominem (rozumianym jako klocki domina). Po co Ci rysunki domina, skoro zajmujesz się budowlanką?

BTW - ta firma budowlana to bardziej cement,cegły,papy,izolbet(mój ulubiony z resztą bo się zarąbiście pali i dymi :D ), czy bardziej elementy wykończeniowe typu drzwi,okna,płytki ceramiczne,farby? Czy wszystkiego po trochu? Nie chciałbym dawać Ci w logo rzeczy, których Twoja firma nawet nie ma na magazynie ;)
Ostatnio zmieniony śr 14 wrz, 2011 14:08 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

nie -zostawcie materialy budowlane w spokoju

jakies kostki domina czy cos w tym stylu

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

oka ;]

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

moja firma ma szeroki zakres dzialalnosci zwiazanej glownie z handlem. Glownie zajmuje sie budowlanka ale np zima tez prowadze uslugi odsniezania placy dachow chodnikow i tu cegly w logu na fakturze niczemu sluzyc nie beda.

Po prostu potrzebuje jakies fajne logo... Wiem ze nie pomagam ale nie mam nic konkretnie sprecyzowane i wiem ze to nie pomaga!

www.oknadomino.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”