Do tego Word + jakieś fonty z neta by ci wystarczyły zamiast armia grafików
Pomoc przy projekcie naklejki "firmowej"
Moderator: Moderator
Matko to my się głowimy z logami, szlaczkami itp. itd. a Tobie tylko o czcionke chodziło
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- borimichal
- -#Moderator

wiem ze jestem niefajny 
ale wielkie dzieki za zaangazowanie
ale wielkie dzieki za zaangazowanie
to ja poprosze o jakies logo dla mojej firmy nazwa: domino a firma zajmuje sie budowlanka - dla zwycieżcy jak zrobie gadzety jeden komplet!!
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Wiesz, nie pogniewał bym się jak byś bardziej uściślił swoją wizję bo będzie jak w przypadku Michała. 10 grafików się poci, trudzi, produkuje a tu wyskakuje z napisem który robi się w 2 min w paincie hah.domino pisze:to ja poprosze o jakies logo dla mojej firmy nazwa: domino a firma zajmuje sie budowlanka - dla zwycieżcy jak zrobie gadzety jeden komplet!!
Jeżeli budowlanka to jakieś artykuły z tego przemysłu mają się znaleźć? Napis z cegieł? Kolorystyka? Kształt? Forma? Nazwa firmy "domino" czyli można zrobić domek z domino a nad nim nazwa, hmm?
Edit.
Tak na początek wstępny projekcik "na ślepo" zrobiłem.
Ostatnio zmieniony śr 14 wrz, 2011 08:38 przez nismo33, łącznie zmieniany 2 razy.
Domki ustawione jeden za drugim w kształcie domina i jeden zaczyna się przewracać w ten sposób, że reszta efektem domina też zaraz poleci
Pod tym podpis: Domino - konstrukcje na lata 
Też nad tym mogę siąść, tylko domino określ się, czy chcesz jakieś logo itp. itd. czy tylko napis w zależności od czcionki jak bori
Kolorystyka dowolna, czy będziesz to wrzucał na jakieś naklejki/koszulki itp i w związku z tym jesteśmy ograniczeni do podstawowych barw. Przeznaczenie bardziej na gadżety czy bardziej na banner reklamowy? 
Też nad tym mogę siąść, tylko domino określ się, czy chcesz jakieś logo itp. itd. czy tylko napis w zależności od czcionki jak bori
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
jesli chodzi o artykuly budowlane to niech lepiej nic sie tam nie przewraca w tym logo bo ludzie skojarza, ze malo trwale ma budowle 

Po to specjalnie dopisałem "konstrukcje na lata"
To chyba byłoby najbardziej nietrafione logo w Polsce
Pomysłów już trochę mam, aczkolwiek pan zleceniodawca musi się trochę bardziej określić tak jak już nismo33 napisał.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
konkretnie: wszystko zwiazane z słowem domino
i nie napis bo napis jest prosty o taki : domino
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Za wiele się nie dowiedzieliśmy.domino pisze:konkretnie: wszystko zwiazane z słowem domino
to ja mam pomysl ale z wykonaniem u mnie gorzej moze ktos sie tego podejmie 
u gory badz na dole napis domino firma budowala itp
a w srodku loga ustawione domino kilka sztuk a na kazdym klocku jakies elementy z budowlanki okna drzwi itp
lub domino z samych drzwi okien itp elementów nadajacych sie do takiej ekspozycji
u gory badz na dole napis domino firma budowala itp
a w srodku loga ustawione domino kilka sztuk a na kazdym klocku jakies elementy z budowlanki okna drzwi itp
lub domino z samych drzwi okien itp elementów nadajacych sie do takiej ekspozycji
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
A ja myślałem nad wpisaniem w O słowa DOM i podpisać DOMinO
To wykonam dzisiaj pewnie, a co do pomysłu szamana to też spróbuję go ogarnąć
Co do wszystkiego związanego ze słowem domino - można zrobić różne projekty, ale ja bym bardziej kombinował z działalnością firmy niż z dominem (rozumianym jako klocki domina). Po co Ci rysunki domina, skoro zajmujesz się budowlanką?
BTW - ta firma budowlana to bardziej cement,cegły,papy,izolbet(mój ulubiony z resztą bo się zarąbiście pali i dymi
), czy bardziej elementy wykończeniowe typu drzwi,okna,płytki ceramiczne,farby? Czy wszystkiego po trochu? Nie chciałbym dawać Ci w logo rzeczy, których Twoja firma nawet nie ma na magazynie 
To wykonam dzisiaj pewnie, a co do pomysłu szamana to też spróbuję go ogarnąć
Co do wszystkiego związanego ze słowem domino - można zrobić różne projekty, ale ja bym bardziej kombinował z działalnością firmy niż z dominem (rozumianym jako klocki domina). Po co Ci rysunki domina, skoro zajmujesz się budowlanką?
BTW - ta firma budowlana to bardziej cement,cegły,papy,izolbet(mój ulubiony z resztą bo się zarąbiście pali i dymi
Ostatnio zmieniony śr 14 wrz, 2011 14:08 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
nie -zostawcie materialy budowlane w spokoju
jakies kostki domina czy cos w tym stylu
jakies kostki domina czy cos w tym stylu
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
oka ;]
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
moja firma ma szeroki zakres dzialalnosci zwiazanej glownie z handlem. Glownie zajmuje sie budowlanka ale np zima tez prowadze uslugi odsniezania placy dachow chodnikow i tu cegly w logu na fakturze niczemu sluzyc nie beda.
Po prostu potrzebuje jakies fajne logo... Wiem ze nie pomagam ale nie mam nic konkretnie sprecyzowane i wiem ze to nie pomaga!
Po prostu potrzebuje jakies fajne logo... Wiem ze nie pomagam ale nie mam nic konkretnie sprecyzowane i wiem ze to nie pomaga!
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl