Pomoc grafików

Moderator: Moderator

Supri
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Siema, chciałem poprosic o pomoc kogoś kto się zna na grafice. A mianowicie chodzi mi o stworzenie grafiki którą można by wkleic w meila i rozesłac jako reklame. Chodzi o to żeby u góry było to co jest na stronie głównej www.suprunceramika.pl bez tego niebieskiego logo. Niżej, żeby były 3 kategorie w których można by coś napisac. Doniczki, wazony i inne. Każda grupa miała by miec po lewej stronie kilka zdjęc ze strony ładnie wkomponowanych i kawałek miejsca żeby tam można było tekst wkleic. ważne żeby było to zrobione tak, zeby ten tekst mozna było łatwo wkleic bo chyba będzie w kilku językach. I na samym dole żeby było jeszcze troche miejsca na jakiś napis typu zapraszamy na naszą stronę www.xxx.pl czy coś takiego ;) Ja niestety nie mam takich zdolności, próbowałem już kilka razy ale nic mi nie wyszło, pomożecie ?
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

ja narazie nie mam czasu... jak sie nie spieszy to pozniej moge pomoc jakos ;)
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Supri
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

No aż tak się nie spieszy :) Dzięki że w ogóle komuś sie chce ;-)
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

mi mysza pomogl Tobie tez pomoze (w piatek lece po gadzety z logo firmy :wink: )
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”