Sorry Mysza, myślałem, że bardziej bedzie do giełdy pasować! Czasem ludzie wstawiają jakieś sciagacze i inne i jes luz...
Dzięki ze zostawiłeś temat!
A podaje nieźle:D Osiągi ciężko oceniać bo nie ma trakcji i nie ma zabardoz jak i gdzie. Jak się ścigaliśmy z badassem Binia to start był lepszy, do 100był szybszy a potem Binio zaczynał odchodizć. Ale miałem jeszcze terenowe opony i nie wszystko było ogarnięte. No i opór powietrza taż robi swoje...
Generalnie nismo nie ma podejścia jeśli chodzi o rozdziawianie gęby przy przyśpieszaniu:D
Zarejestrować się da przy odrobinie chęci, tak jak psize 180sx, ja temat olałem...
Ostatnio zmieniony wt 03 sty, 2012 17:33 przez PiotrekŁDZ, łącznie zmieniany 2 razy.
z badassem sie nie scigalees bo 400km nie było u mnie , było te jakies tam 300+ a nie trzaskałem ostrych startów bo i tak jechalismy równo a jak wpinalem 3 to już byłeś z tyłu
co nie zmienia faktu ze wywołuje ciekawe wrazenia u przechodniów i zdaje sie być szybki a moze być jeszcze szybszy
W każdym razie jest eksplodująco szybki i to nei jest sprzęt na ćwiare i to jeszcze na klockach gdzie poweirzchnia styku z asfaltem to 5cm2.
I nie wiesz Binio jak to podaje bo jeździłeś na niedomagającej pompie paliwa gdzie afr był 16 a turbo ładowało 0.3bara i przerywało. Teraz ładuj 0.8b i jak się możesz domyślać jest spora różnica.... i do 100 wyprzedzałem Cie ponad metr potem żeś zaczął odchodzić. także nie odganiaj mi klientów
I lepeij rusz tłusty tyłek i pomóż odpalić nismo....
Ostatnio zmieniony wt 03 sty, 2012 18:01 przez PiotrekŁDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Wtedy było juz po wymianie pompy i ok boost , mest mi odszedles jak ruszylem z 2000 i zamuliło mi fure , ale nieistotne , podawał lepiej niż sie spodziewałem ,więc sprzęt moze ładnie zdziwić
Widzę że Binio się tłumaczy więc ostro musi podawać z resztą biorąc pod uwagę współczynnik moc/masa to nie ma sie co dziwić że jest problem z utrzymaniem tego w linii prostej
Czuję że za chwile wleci tutaj któryś z kochanych modów i zrobi tu jesień średniowiecza
From 0 to bitch in 2,5 seconds
Tel: 507838951
Milion części do s13, nadwozia i inne
Może nei aż tak ale niedaleko.... Sam żałuję że nie zoribłem go awd na bazie subru albo audi. I między innymi dla tego sprzedaje. musze kupić jakąs zabakę awd bo mam straszne ciśnienie. Chyba padnie na impreze kombi 2.0NA. Moze keidyś dołoży się kompresor...
Ale po co Ci ta padaka wolnossaca w subaru?
i love my cento sa szybsze
to juz lepiej szukaj jakiegos turbo anglika(czasem mozna calkiem tanio kupic) i pozniej sobie przeloz