WIEC Wymienialem wszystko pokolei detonator sensor,angle, power tranzistor i gowno dało.
Doszedłem jednak do wniosków stałem z lampą chyba z 5 min i obserwowalem kolo pasowe. Zapłon sie sam przestawia !!! Raz jest na srodku ustawien angle sensora a raz trzeba znaczne przyspieszyć. Z Jarkiem doszlismy do wniosków że są jeszcze 2 mozliwości wyrobiony wieloklin na wałku lub zpier.. ECU. (juz wiem dlaczego nie mam odciecia- z kad ecu ma wiedziec kiedy jest juz koniec jak liczy zapłony - to teoria).
Wsadze inny wałek i sie okaże. Potem Ecu.
ZAPŁON, ANGLE SENSOR, POWER TRANZISTOR
Moderator: Moderator
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
Zalozylem nowe walki od CA16DE i jest git
Wieloklin na wałku wydechowym był rozklepany - ktos kiedys zle zalozyl obudowe rozrzadu ! I nikt mi nie powie już! 15 st jest pi razy oko naśrodku ustawień angle sensor !!! Tyle z mojego dochodzenia 
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
- daglas
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Dzisiaj zrobilem swoja nyse nareszcie smiga jak czeba
i to wszystko zawdzieczam ci Rafi to co mi napisales na PW sprawdzilo sie w 100% wieloklin na wałku wydechowym był rozklepany
DZIEKUJE i POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!
DZIEKUJE i POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!
jeżeli Rafi nie ma nic przeciwko może wkleisz jego PW ? bo umnie też dzieją sie cuda (m.in. z uszczelkami pod kolektorem) a cas nie jest po środku 
Ma ktoś z Was fotkę z Detonation sensorem (knock sensorem)? Bo dziś przy dłubaniu w aucie pod kolektorem dolotowym znalazłem nagwintowaną dziurę i tak się zastanawiam, czy to przypadkiem właśnie nie po knock sensorze.. 
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'90 S13, CA18DET + Walbro 255l/h (rozbity/sprzedany)
'99 S14A, SR20DET + PowerFC, Scorpion cat-back @1bar (sprzedany)
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
|oo|__|oo|
Wildcat
O=O---O=O
Wildcat
O=O---O=O
Dzięki serdeczne 
Jest:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były:
'87 Chevrolet El Camino
'95 BMW 328i
Były: