Włączać nawiew dopero jak się nagrzeje? Nie polecam takiego sposobu szczególnie jak się daje nawiew na przednią szybę, może pęknąćbrt pisze:Jak chcesz aby sie szybciej nagrzewal to nie wlaczaj cieplego nawiewu wogole. Dopiero jak sie nagrzeje to wlaczaj nawiewBobekk pisze:Czytając wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że coś w moim nissanie jest nie tak. Muszę coś zrobić. Może czujnik temperatury wody mi siadł. Jest możliwość to sprawdzić?
Zasłonięcie chłodnicy
Moderator: Moderator
- Lukasz
- Stały gość

- Kontakt:

Trabantem nie jezdziszLukasz pisze:Włączać nawiew dopero jak się nagrzeje? Nie polecam takiego sposobu szczególnie jak się daje nawiew na przednią szybę, może pęknąćbrt pisze:Jak chcesz aby sie szybciej nagrzewal to nie wlaczaj cieplego nawiewu wogole. Dopiero jak sie nagrzeje to wlaczaj nawiewBobekk pisze:Czytając wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że coś w moim nissanie jest nie tak. Muszę coś zrobić. Może czujnik temperatury wody mi siadł. Jest możliwość to sprawdzić?
Pozdrawiam
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
-
Goranowa
A ja powiem szczerze, zawsze robilam tak jak Brt radzi.Najpierw mi chwile pochodzil a dopiero potem nawiew- tak po jakichs 2-3 minutach.Mam wrazenie, ze moj akumulator (?) za szybkim nawiewem nie przepada i lubi gasnac jak go za szybko wlacze.
A z tym pekaniem szyby to nie wiedzialam-ale tak rzeczywicie moze byc.
Natomiast jesli chodzi o kierunek nawiewu to slyszalam kiedys, ze jak sie juz rozmrozi przednia szyba, to dobrze nawiew na nogi skierowac (Goran, zeby cos Ci innego nie popekalo) bo wtedy cieplo sie rownomiernie rozklada.
A z tym pekaniem szyby to nie wiedzialam-ale tak rzeczywicie moze byc.
Natomiast jesli chodzi o kierunek nawiewu to slyszalam kiedys, ze jak sie juz rozmrozi przednia szyba, to dobrze nawiew na nogi skierowac (Goran, zeby cos Ci innego nie popekalo) bo wtedy cieplo sie rownomiernie rozklada.