Wszystkie Nasze Turbokille...

Moderator: Moderator

Goranowa

dr Mike pisze:Brt ...Tylko wystawia swoje tłumiki.
Np. w swoim aucie Brt ma taki wydech, ze w nocy widac z obu rurek plomienie... (od czasu do czasu)
bass pisze: szkoda :(

A scigac sie z nim nie nalezy, bo jezdzi w sposob za szybki.
8)
Awatar użytkownika
IceMan
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

dzis mialem przyjemnosc na mały sprawdzian mojej czerwonej strzaly ;)
Przeciwnik to BMW 328Ci - coupe nowa buda (e46 chyba takie ma oznaczenie). Od 80 do 150. Zaczynałem na 3 biegu potem szybciutko 4 ;) I łeb w łeb a może byłoby ciut lepiej tylko ze zaczynałem przypieszać dopiero jak zauważyłem ze on dal w palnik czyli chwilke pozniej gaz depnąłem ;) 2x tak sie probowalismy i pan byl zapewne zdziwiony ze jego auto 10x drozsze nie moglo dać rady :D Kiedys wczesniej z tym panem juz sie scigalem ale jechalem moim poprzednim autem i bmw zostało sromotnie pokonane 8)
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Ja zniszczyłem golfa 4 (tdi) wyscig od ronda do ronda ci co mieszkaja na ursynowie wiedza gdzie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Btw ktoas znak skosił przy rondzie :lol: :lol: :lol: :lol:
Peter

Brt startował w modlinie ale czas mial jakis marny jak na ZX`a
Awatar użytkownika
brt
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Peter pisze:Brt startował w modlinie ale czas mial jakis marny jak na ZX`a
Startowalem i mialem Et 15 sec :lol: Niestety nissan byl nie sprawny. Mialem nadzieje ze polatam na ostatnim modlinie ale niestety jeszcze nie dostalem nowego kompa. Jak na zlosc wszystko zaczelo dzialac po ostatnim modlinie. Ale coz jak nie w tym sezonie to w nastepnym :)
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno

S14a drift spec
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Znowu się to stało... :evil:
Tym razem objechał mnie Paweł w s13.
Szliśmy bardzo równo - 1 - moja, 2 mi dobrze nie weszła (shit! :evil: ) i odjechał mi, na 3 zacząłem dochodzić sir Pavelo i jak trzeba było zwolnić, dostawałem o pół długości samochodu. Fajnie się jechało, PZDR Paweł.
Anonymous

W sobote w Bydgoszczy srebrny 200SX z lotka z tylu na blachach CIN xxxxx na swiatlach stoimy obok siebie. Mam nadzieje ze cos z tego bedzie,wiec na zielonym od razu start ostro,ale widze ze on nie bierz udzialu w zabawie wiec odpuszczam. W tym momencie on but,LOL,no to ja tez z malym opoznieniem,przez chwilke sie zblizal,ale potem juz bylo ok :) Tzn ja z przodu :) Ale nienajgorzej mu szlo,to ktos od was?
Awatar użytkownika
200sx
Coś już wiem
Coś już wiem

Kajman pisze:W sobote w Bydgoszczy srebrny 200SX z lotka z tylu
czerwone sa szybsze :)
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

To chyba nie był nikt od nas. A nie włożyłeś mu kartki z adresem klubu za wycieraczkę? :wink:
Anonymous

pojechal dalej w sina dal...
Anioł
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

To faktycznie nie był nikt od nas bo znam goscia mieszka w bydgoszczy wie o stronce
Anonymous

Kajman, Ty masz VR6??
Anonymous

malpa pisze:Kajman, Ty masz VR6??
kliknij na autko w podpisie :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”