Wszystkie Nasze Turbokille...
Moderator: Moderator
-
Goranowa
Np. w swoim aucie Brt ma taki wydech, ze w nocy widac z obu rurek plomienie... (od czasu do czasu)dr Mike pisze:Brt ...Tylko wystawia swoje tłumiki.
bass pisze: szkoda![]()
A scigac sie z nim nie nalezy, bo jezdzi w sposob za szybki.
dzis mialem przyjemnosc na mały sprawdzian mojej czerwonej strzaly 
Przeciwnik to BMW 328Ci - coupe nowa buda (e46 chyba takie ma oznaczenie). Od 80 do 150. Zaczynałem na 3 biegu potem szybciutko 4
I łeb w łeb a może byłoby ciut lepiej tylko ze zaczynałem przypieszać dopiero jak zauważyłem ze on dal w palnik czyli chwilke pozniej gaz depnąłem
2x tak sie probowalismy i pan byl zapewne zdziwiony ze jego auto 10x drozsze nie moglo dać rady
Kiedys wczesniej z tym panem juz sie scigalem ale jechalem moim poprzednim autem i bmw zostało sromotnie pokonane 
Przeciwnik to BMW 328Ci - coupe nowa buda (e46 chyba takie ma oznaczenie). Od 80 do 150. Zaczynałem na 3 biegu potem szybciutko 4
Ja zniszczyłem golfa 4 (tdi) wyscig od ronda do ronda ci co mieszkaja na ursynowie wiedza gdzie

Btw ktoas znak skosił przy rondzie

Btw ktoas znak skosił przy rondzie
Startowalem i mialem Et 15 secPeter pisze:Brt startował w modlinie ale czas mial jakis marny jak na ZX`a
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno
S14a drift spec
Znowu się to stało...
Tym razem objechał mnie Paweł w s13.
Szliśmy bardzo równo - 1 - moja, 2 mi dobrze nie weszła (shit!
) i odjechał mi, na 3 zacząłem dochodzić sir Pavelo i jak trzeba było zwolnić, dostawałem o pół długości samochodu. Fajnie się jechało, PZDR Paweł.
Tym razem objechał mnie Paweł w s13.
Szliśmy bardzo równo - 1 - moja, 2 mi dobrze nie weszła (shit!
-
Anonymous
W sobote w Bydgoszczy srebrny 200SX z lotka z tylu na blachach CIN xxxxx na swiatlach stoimy obok siebie. Mam nadzieje ze cos z tego bedzie,wiec na zielonym od razu start ostro,ale widze ze on nie bierz udzialu w zabawie wiec odpuszczam. W tym momencie on but,LOL,no to ja tez z malym opoznieniem,przez chwilke sie zblizal,ale potem juz bylo ok
Tzn ja z przodu
Ale nienajgorzej mu szlo,to ktos od was?
To chyba nie był nikt od nas. A nie włożyłeś mu kartki z adresem klubu za wycieraczkę?